Lähtö lähenee... ylihuomen tähän aikaan olen jo kentällä odottelemassa lähtöä. Aika hurjaa ja tunnin päästä kone lähtee. Toronto here I come :)!
 
Nyt alkaa jo vähän jännittää. Olen pyykänny vaatteita ja suunnitellu mitä otan mukaan. On kyllä hankalaa arvioida miten paljo tavaraa viideks viikoks tarvii. Tähänastisen elämäni pisin matka on kestäny viikon. Toinen sarjassamme hankalaa arvioida on rahan tarve. Miten paljon pitää vaihtaa rahaa? Eihän sitä voi tietää miten paljo rahaa menee. Viis viikkoa on toisaalta pitkäaika, toisaalta aika lyhyt.
 
Hariethille ja Georgelle pitäis soittaa tänään. Minä, joka en muutenkaan pidä soittamisesta tuntemattomille ihmisille tai puolitutuille. Ja vielä pitäs puhua englantia. Puhelimessa. Kun viestin perille meno on ainoastaan puhumisen varassa. Eleistä ja ilmeistä ja käsistä ei oo mitään apua. Ja mitä niille pitää sanoa? En minä osaa...
 
Tänään on Nean synttärit. Ostettiin sille Henun kanssa hajuvettä ja meikkilaukku. Nyt vaan kamalasti epäilyttää, että me vietiin sille nimpparilahjaks viime kesänä ihan samanlainen meikkilaukku. Toivottavasti ei.
 
Nyt menen laittamaan pyykit narulle, että voi alkaa miettiä mitä sinne koneeseen seuraavaks laittas. Paljon on viel pestävää ja kun kaikki on erivärisiä ja tarvii eri lämpötilan. Tai en kyllä oikeestaan ymmärrä juurikaan. Ja muistin laittaa kylmää vettä. Niin!
 
 
Jännittää...